Lypossage:

 

Deze massage verwijdert een teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel waardoor de huid gladder en strakker wordt. Lypossage is uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen, heupen, bovenarmen, decolleté en gezicht. Deze massage vermindert de huidomvang en sinaasappelhuid (cellulitis).

 

Lypossage is ontwikkeld door de Amerikaan Charles Wiltsie; een internationaal bekende massage therapeut en trainer. Hij heeft in 1999 met 100 vrouwen een studieproject over cellulitis en overgewicht uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn in diverse Amerikaanse vakbladen gepubliceerd. Meer informatie vind u op www.lypossage.eu.

 

Het vetweefsel in het lichaam heeft een beschermende functie maar is ook een opslagplaats van reserves en afvalstoffen. Deze dikke laag heeft een slechte stofwisseling en een trage bloedcirculatie. Vochtophoping komt hier daarom regelmatig voor. Deze intensieve massage techniek heeft een directe invloed op het vetweefsel, lymfe- bloedcirculatie en stofwisselingsproces.

 

Lypossage is een veilige massage techniek voor het lichaam zonder enige ingreep, zoals  bijvoorbeeld liposuctie. In het begin kan de behandeling enigszins gevoelig zijn. Iedere gezonde persoon kan deze massage ondergaan. De lypossage beïnvloedt het lymfe systeem, vet en vochthuishouding, bloedcirculatie, spiertonus en het helpt mee aan het ontslakken van het lichaam.

 

Het resultaat zal dan ook zijn:

conditie verbetering van de huid

vermindering van cellulitis (sinaasappelhuid)

strakker en beter in vel zitten

omvang vermindering

gaat veroudering tegen

vermindering van rimpels

positieve invloed op de geest

Een kuur behandeling van lypossage zone I (onderlichaam) en zone II (bovenlichaam) bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 45 minuten met frequentie van 2x per week.

 

Een kuur behandeling van lypossage zone III (het gezicht) bestaat uit minimaal 6 behandelingen van 30 minuten met frequentie van 1x per week.

 

Het intake-gesprek voor bovenstaande behandelingen is kosteloos.

 

Om het resultaat van de behandelingen te versnellen en te vergroten kan men een 'homecare kit' aanschaffen en thuis gebruiken. Deze lypossage-Bodystyling producten zijn speciale voor lypossage ontwikkeld door Eccelente Cosmetic.

 

De 'homecare kit voor zone I (onderlichaam) en zone II (bovenlichaam) bestaan uit:

een krachtige zelf verwarmende cellulitis crème

een verstevigende lichaam silhouet crème

De 'homecare kit voor zone III (het gezicht) bestaan uit:

 

Dag- en nacht crème

De kosten voor deze 'homecare kit´s' zijn niet in de behandeling inbegrepen.

 

Lypossage vereist een speciale opleiding en mag alleen uitgevoerd worden door een gecertificeerde en getrainde masseur/therapeut. U kunt Masih Massage vinden op www.lypossage.eu als Lypossage licentiehouder.