Stoelmassage:

 

Deze vorm van massage is preventief en gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage. Stoelmassage wordt uitgevoerd op hoofd, rug, nek, schouders, handen en heupen , terwijl u ontspannen zit in de ergonomisch ontworpen stoel. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Er wordt geen olie gebruikt en na de behandeling kan men direct weer over tot de orde van de dag. Stoelmassage is kort, 15 - 20 minuten, en zeer effectief om de bloedsomloop te bevorderen en de energiebanen beter te laten stromen. Het resultaat is een algehele ontspanning en een lichaam dat in balans is. Stoelmassage is een ideale tussendoor' massage en wordt over het algemeen enorm gewaardeerd door uw personeel.

 

Directe en indirecte voordelen van stoelmassage op een rijtje:

 

Daling van kortdurend ziekteverzuim

Bewustwording van eigen werkhouding.

Toename van het concentratievermogen.

Herstel van spierweefsel.

Prikkeling van zenuwweefsel.

Soepelheid van spieren en gewrichten.

 

De massages worden onder werktijd gegeven. Uw personeel is in topvorm terwijl u als werkgever onder bepaalde voorwaarden profiteert van de fiscale voordelen met betrekking tot de kosten van de stoelmassages. 

 

Drukpunt massage worden ingezet door bedrijven en instanties om RSI (Repetitive Strain Injury), stress klachten en ziekteverzuim te voorkomen. Door een regelmatige stoelmassage voelt het personeel zich fitter, gezonder en bewuster van een betere werkhouding en daardoor veel productiever.

 

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of demonstratie klik hier.